55 PLUS EXPO 2019

Nederland is aan het vergrijzen en daar wordt door het dievengilde flink misbruik van gemaakt. Zoals u vast al weet worden ouderen steeds vaker het slachtoffer van inbraken, overvallen en insluipingen.

Als je de gemiddelde Nederlander hierover naar zijn mening vraagt vinden ze dit nagenoeg allemaal schandalig, maar men heeft hier niet snel een oplossing voor.

Eigenlijk blijkt al vrij snel dat de gemiddelde Nederlander niet nadenkt over een mogelijke oplossing om de ouderen in Nederland met een veiliger gevoel thuis te kunnen laten wonen. De gemiddelde Nederlander is, zacht gezegd, wat minder met ouderen bezig en meer met zichzelf.

Daarom heeft Veilig Zijn Beveiligingen een combinatie van een aantal speciale beurs aanbiedingen gecreëerd om ouderen veiliger en comfortabeler in hun eigen woning te laten wonen.

Veilig Zijn Beveiligingen zal van woensdag 13 t/m zaterdag 16 november 2019 met een stand op de 55 PLUS EXPO staan in IJsselhallen te Zwolle. U kunt daar terecht voor al uw veiligheid gerelateerde vragen !

Onze beveiligingsadviseurs zullen u vakkundig te woord staan.

In onze stand kunt u niet alleen terecht voor tips en advies maar ook voor onze speciale beurs aanbiedingen die wij in onze stand uitgestald hebben.

Voor alles op het gebied van Inbraak, Brand, Overval, Medische & Camera beveiliging kunt u bij ons terecht.

SPECIALE 55 PLUS EXPO AANBIEDING !

Speciaal voor de bezoekers van de 55 PLUS EXPO 2019 komen wij gratis en vrijblijvend bij u thuis langs voor een veiligheidsgesprek ‘ter waarde van 125 euro’ om beveiligingsoplossingen op maat te kunnen leveren.

Een van onze beveiligingsadviseurs zal dan gratis bij u op locatie komen om u voor te lichten over hoe u het beste de veiligheid in uw woning kunt waarborgen.

U kunt zich daar geheel vrijblijvend voor inschrijven in onze stand.

Wij zien u graag tegemoet in onze stand !

 

55 plus expo 2019

You may also like