Veilig Zijn AlarmPlus

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Uitbreidbaar, met afstandsbediening, gemakkelijke instelbaar. En, het ziet er goed uit!

De Veilig Zijn AlarmPlus is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico's.

Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

segment-alarm+

Eenvoudige bediening

Dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is de Veilig Zijn Alarm+ het eerste alarm, dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Kies het alarm, dat ontworpen werd voor mensen!

Tijdloos ontwerp

Het uiterlijk van de afzonderlijke componenten van het Veilig Zijn Alarm+ werd ontworpen in samenwerking met de beste designers. Ontdek de schoonheid die moeiteloos opgaat in uw eigen huis.

detect-alarm+

Myjablotron_ENG

Overal toegankelijk

Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer, tablet of smartphone via het internet heeft u overal toegang tot de Veilig Zijn Alarm+ installatie. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

Bel voor een gratis adviesgesprek

Bel ons op (085) 888 9999