Veilig Zijn Beveiligingen BV

Veilig Zijn Beveiligingen BV is één van Nederlands grootste beveiligingsbedrijven! Al 20 jaar zijn wij actief met het leveren van beveiligingsoplossingen op maat voor bedrijven en particulieren. Met vestigingen in Lelystad, Apeldoorn en Veenendaal bieden wij een landelijke dekking. Inmiddels hebben wij al tientallen duizenden aansluitingen gerealiseerd, waarvan velen in samenwerking met ’s werelds grootste beveiligingsbedrijven.

Door deze schat aan ervaring hebben wij in al die jaren geleerd hoe het wel moet, maar ook gezien hoe het niet moet. Daardoor hebben wij de perfecte mix tussen prijs en kwaliteit gevonden en zijn wij in 2015 onze eigen virtuele meldkamer gestart.

X Geen huur-, lease- of ingewikkelde koopconstructies
X Geen langdurig lopende abonnementen
X Geen verrassingen achteraf
X Geen verborgen kosten

Wij geven vrijblijvend en eerlijk beveiligingsadvies op maat. Wij vinden dat veiligheid persoonlijk is en in deze tijd van onveiligheid en onzekerheid bieden wij een betrouwbaar en betaalbaar Kiwa-NCP erkend beveiligingspakket aan tegen brand, inbraak, paniek, overvallen en medische calamiteiten. Ook kunt u bij ons terecht voor camerabewaking, rookmachines en brandblusmiddelen. Want iedereen wil veilig zijn.

De adviseurs van Veilig Zijn Beveiligingen BV

Werken bij Veilig Zijn Beveiligingen

Wij zoeken nieuwe collega’s voor diverse functies. Op zoek naar een baan met inhoud, of een nieuwe stap in je carrière? Neem contact met ons op voor inhoudelijke vragen, of laat je gegevens bij ons achter met je motivatie en je CV. Dan nemen wij contact met je op.


Beveiligingsadviseur

Na een interne opleiding, observatie- en inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de verkoop van onze inbraak-, brand-, overval- en medische beveiligingsproducten.

Dit houd in dat je op afspraak zowel particulieren als bedrijven zult gaan bezoeken.

Naast het behouden van bestaande klanten is acquisitie van nieuwe klanten zeer belangrijk.

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie met verantwoordelijkheid.

Leuke, prettige werkomgeving binnen een dynamische organisatie.

Volop doorgroeimogelijkheden en marktconforme vergoedingen.


Verkoper brandblusmiddelen

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van brandblussers, rookmelders, blusdekens en brandvluchtladders en voor het opstellen van een brandvlucht plan in de particuliere sector.

Deze functie houdt in dat je bij particulieren thuis brand beveiliging gaat adviseren en verkopen.

Wij zijn op zoek naar teamplayers om ons ‘brand veilig zijn team’ te versterken.


ONZE PARTNERS


Sollicitatie formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)
Telefoonnummer
Onderwerp
Upload uw CV (toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx)
Uw bericht