In het kader van de veiligheid in en rond uw woning, winkel of bedrijf is Veilig Zijn Beveiligingen B.V. gestart met een speciale preventie actie:

Voordenken is beter dan Nadenken !

U heeft ongetwijfeld wel eens gehoord of gelezen over inbraken, branden of overvallen en de langslepende gevolgen hiervan. Tóch zijn er nog veel mensen die zichzelf en hun eigendommen pas beveiligen nadat zij een inbraak, brand, overval of medische calamiteit hebben meegemaakt…

Die zelfde mensen zeggen stuk voor stuk; ‘hadden we nou tóch maar eerder beveiligd’. Want; voorkomen is beter dan genezen !

Om die reden heeft Veilig Zijn Beveiligingen B.V. per direct besloten om het jaarlijkse reclamebudget t.w.v. € 100.000,- met u te delen, want… mond tot mond reclame werkt beter dan media reclame !

Hoe werkt dat dan?!

Wij gaan verspreid over heel Nederland Anti-Inbraak, Brand, Overval, Medische- en Camerasystemen plaatsen tegen absolute kostprijs in ruil voor positieve mond tot mond reclame! Kost het zelfde maar is veel effectiever! Onze professionele adviseurs maken een kostprijs op maat want geen enkel object is gelijk.

En… iederéén wil veilig zijn !

WEES ER SNEL BIJ WANT OP IS OP !

Wilt u weten hoe wij dit doen maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs.

Bel ons op (085) 888 9999

Of laat ons contact met u opnemen

U kunt hier ook aangeven op welke wijze u contact wenst te hebben.

                                                

 

Send Message