iedereenwilveiligzijn.nl steunt 1 dag niet!

Medio november 2019 vindt de vijfde landelijke actiedag tegen woninginbraken plaats. Tijdens 1DagNiet roepen we samen met jou inbrekers een halt toe. Met steun van politie en overheden. Eén dag geen woninginbraken.

Als beveiligingsbedrijf ‘Veilig Zijn’ steunen wij het initiatief ‘1 dag niet’, want er is immers elke 7 minuten een inbraak en elke 24 minuten een woning brand in Nederland. Men denkt in Nederland goed verzekerd te zijn tegen de gevolgen van… maar vergeten de emotionele schade en wat dit doet met ons gezin en ons gevoel van veiligheid!

1 dag niet! Tja, dat zou meer dan 200 slachtoffers schelen qua inbraak en zo’n 60 slachtoffers schelen qua brand! Dus daar tekenen wij voor!

Veilig Zijn is al meer dan 15 jaar actief in het leveren van beveiligingsoplossingen op maat in de particuliere en zakelijke markt. Door deze schat aan ervaring hebben wij geleerd om deze calamiteiten te bestrijden en bereikbaar te maken voor alle lagen van de bevolking!

Want, iedereen wil veilig zijn!

Wij zijn bereid, voor dit initiatief ‘1 dag niet’ om 30 gratis veiligheidschecks voor de woning ‘ter waarde van €125,-’ weg te geven!

U kunt zich daar voor aanmelden op onze site, of u kan een e-mail met uw contactgegevens sturen naar info@iedereenwilveiligzijn.nl

Ook verloten wij 5 ‘Brand Veilig Zijn Sets’ onder de aanmeldingen! Op onze site ziet u wat deze set inhoud.

En als klap op de vuurpijl wint 1 van de aanmeldingen een IP Camera waarmee u via uw app mee kunt luisteren en kijken als er iets in uw woning gebeurt!

Dus wacht niet langer want voordat u het weet is het te laat!

Meld u aan via het kopje ‘contact’ op onze site dan word u gebeld of u 1 van de gelukkige bent!

Team Veilig Zijn

1dagniet_Logo

You may also like