Momenteel zijn wij in diverse regio’s actief met het afnemen van veiligheidsonderzoeken. Dit om een beter beeld te krijgen van de Nederlander anno 2017 en hoe deze denkt over de veiligheid in en om de woning. Zo kunnen wij onze producten en service constant aanpassen en verbeteren naar de behoefte van onze bestaande en potentiële klanten.  

Wat houdt deze check in?

De meeste Nederlanders houden zich niet dagelijks bezig met de veiligheid van hun woning en gezin. Vaak weet men ook niet precies waar ze op moeten letten als het gaat om brand en inbraak preventie. Onze adviseurs weten dat wel. En ons motto is: "voorkomen is beter dan genezen!"

Onze adviseur zal uw woning kritisch bekijken en de zwakke punten met u bespreken en direct tips en vakkundig advies geven over hoe deze te verbeteren. Tevens kan onze adviseur alle veiligheidsgerelateerde vragen beantwoorden en eventueel een gepaste oplossing bieden.

De actie punten die voortkomen uit uw veiligheidscheck zullen in een kort en overzichtelijk rapport bij u worden achtergelaten zodat u z.s.m. met deze actie punten aan de slag kan. Tijdens deze veiligheidschecks kunnen mensen ook gebruik maken van 1 van onze speciale reclame acties.

Mocht u niet hebben deelgenomen aan ons veiligheidsonderzoek maar wilt u wel een veiligheidscheck voor uw woning neem dan contact met ons op.

Veiligheidscheck woning