Virtuele meldkamer

U en uw contactpersonen worden direct via een gedetailleerd tekstbericht op uw mobiele telefoon op de hoogte gesteld wanneer uw beveiligingssysteem afgaat. Om te voorkomen dat u dit bericht mist, belt onze virtuele meldkamer ter controle meteen na. Zij bellen niet anoniem (in tegenstelling tot alle meldkamers in Nederland), maar met het nummer van uw alarmsysteem en uw opgegeven naam; veel mensen nemen namelijk hun telefoon niet op bij een geheim nummer.

Op deze manier kunnen wij garanderen dat elke alarmmelding ook daadwerkelijk bij u en uw contactpersonen aankomt door middel van de ingebouwde GMS-module: alleen op internet aansluiten is namelijk niet veilig en stabiel genoeg. Afhankelijk van de desbetreffende calamiteit kan indien nodig direct de politie, brandweer of ambulance ingeschakeld worden.

Controle

Veilig Zijn Beveiligingen controleert elk beveiligingssysteem 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat er nooit iets kapot of fout kan gaan met uw beveiligingssysteem. In het geval van storing, stroomuitval of een batterij die bijna leeg is, bellen wij u op het juiste moment en spreken wij zo snel mogelijk met u af om dit te verhelpen. U kan ook op elk uur van elke dag onze helpdesk bellen. Want wij weten als geen ander: iedereen wil veilig zijn.


€ 19,95 per maand

Contractperiode van 12 maanden

Prijs is inclusief BTW